Ceapa murata cu rozmarin

de lia maria in Conserve, 20 Sep 2010 | 8966 vizualizari

 

O conserva pentru iarna, usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • Ceapa marunta
  • hrean
  • Otet
  • Zahar
  • Pikant fix –dulce-acrisor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa murata cu rozmarin:

Se curata ceapa si se spala. La fel curatam, spalam si taiem in felii, hreanul.Pregatim lichidul, conform instructiunilor de pe plic. In borcane de 800g, bine spalate si uscate, indesam ceapa, cu grija sa nu se sparga dar sa intre cat mai multe bucati. Punem in fiecare borcan cate 2-3 felii de hrean, iar deasupra cate o crenguta de rozmarin proaspat. Turnam lichid peste si capsam.

Vom avea la iarna, o cepa murata cu o aroma aparte, pe care o servim ca muratura, dar o putem folosi  si ca décor pentru preparatele culinare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa murata cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Laly 1

21.09.2010, 17:55

Din asta nu am pus,asa ca am sa vin la tine la un borcanel

mihaelar63 1

30.09.2011, 22:59

Arata grozav
Am sa pun si eu , baiatul meu imi tot cere

diaconta 1

30.09.2011, 23:01

sigur are un gust tentant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la borcan pentru iarna